Ασφαλής οδήγηση στην βροχή

Ο χειμώνας δειλά-δειλά κάνει την εμφάνισή του με τις θερμοκρασίες να πέφτουν σιγά σιγά και τις πρώτες βροχές! Η οδήγηση σε βρεγμένο οδόστρωμα και σε συνθήκες βροχόπτωσης εγκυμονούν πολλούς κινδύνους, τους οποίους μπορεί να ελαχιστοποιήσει και να αποφύγει κανείς αρκεί να τηρεί κάποιους βασικούς κανόνες. Η μειωμένη πρόσφυση λόγω του γλιστερού δρόμου σημαίνει ταυτόχρονα μείωση της ταχύτητας, ομαλές κινήσεις στην οδήγηση και τεράστια προσοχή. Ωστόσο για τη δική μας ασφάλεια αλλά και των τριγύρω μας δεν φτάνει μόνο να οδηγούμε πιο σιγά αφού υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που κρύβουν κινδύνους και τους οποίους εξηγούμε παρακάτω:

Υδρολίσθηση

Η υδρολίσθηση είναι ένα πάρα πολύ επικίνδυνο φαινόμενο..

Continue Reading

Προσφορά Service Honda-Mitsubishi Cars!

Γιατί τώρα την χρειάζεστε περισσότερο από ποτέ!!!

Κατ'αρχήν Συγχαρητήρια! Μόλις κάνετε like στην σελίδα μας στο facebook και στα σχόλια γράψετε το μοντέλο του αυτοκινήτου σας, θα λάβετε σύντομα σε προσωπικό μήνυμα την έκπτωση που κερδίσατε στις ήδη μειωμένες μας τιμές, παρακάτω! ....

Continue Reading

Ποιος παράγοντας επηρεάζει την ικανότητά μας στην οδήγηση εξίσου με την κατανάλωση αλκοόλ?

Οι αφυδατωμένοι οδηγοί κάνουν λάθη σα να βρίσκονται υπό την επήρεια αλκοόλ

Οι οδηγοί που δεν έχουν πιει αρκετό νερό κάνουν τόσα λάθη στο δρόμο, όσα εκείνοι που βρίσκονται υπό την επήρεια αλκοόλ, υποστηρίζει μία νέα έρευνα.

Επιστήμονες από το πανεπιστήμιο Loughborough στην Αγγλία εξέτασαν οδηγούς που είχαν πιει μόλις 25ml νερού σε μια ώρα και βρήκαν, ότι έκαναν τα διπλάσια λάθη στην οδήγηση σε σχέση με αυτούς που ήταν καλά ενυδατωμένοι και σχεδόν τον ίδιο αριθμό λαθών όπως εκείνοι που είχαν καταναλώσει το νόμιμο όριο αλκοόλ.

Continue Reading

Λίγα λόγια για την ιστορία του Αυτοκινήτου

Αυτοκίνητο ονομάζεται κάθε τροχοφόρο επιβατικό όχημα με ενσωματωμένο κινητήρα. Σύμφωνα με τους συνηθέστερους ορισμούς, τα αυτοκίνητα σχεδιάζονται ώστε να κινούνται (ως επί το πλείστον) στους αυτοκινητόδρομους, να έχουν καθίσματα για ένα ως εφτά άτομα, έχουν συνήθως τέσσερις τροχούς και κατασκευάζονται κυρίως για τη μεταφορά ανθρώπων,αλλά και μερικές φορές για την μεταφορά διαφόρων πραγμάτων. Ωστόσο, ο όρος αυτοκίνητο καλύπτει και άλλα οχήματα (φορτηγά, λεωφορεία κτλ).

Το 2002 υπήρχαν περίπου 590 εκατομμύρια

Continue Reading

Τεχνικός Έλεγχος του Οχήματος πριν από Ταξίδι από την R64lou

Το Πάσχα αποτελεί την μεγαλύτερη γιορτή του Χριστιανισμού, ο καιρός συνήθως είναι αίθριος και όλοι εμείς επιθυμούμε να περάσουμε τις ημέρες αυτές κάπου εξοχικά με τους δικούς μας ανθρώπους! Αφού λοιπόν ετοιμάσουμε όλα τα απαραίτητα “εφόδια” για την εξόρμησή μας, μην αμελούμε και την ασφάλειά μας!

 

Κανόνες ασφαλούς οδήγησης προς όλους τους οδηγούς και απλούς επιβάτες από την R64lou:

Continue Reading